Kickboksen (12 t/m 18 en volwassenen)

Daag jezelf uit!

Thai- en kickboksen is niet voor niets erg populair in Nederland. Het is een leuke sport, waarbij het de bedoeling is met vuisten, knieën en benen een ander te raken en ervoor te zorgen dat hij/zij jou niet kan raken. Dat klinkt redelijk gemakkelijk, maar al snel zul je ontdekken dat er erg veel
bij komt kijken.

In tegenstelling tot veel andere sporten is (kick)boksen een total body work-out waarbij je al de spieren in je lichaam gebruikt. Je spant zelfs spieren aan waarvan je het bestaan niet eens wist.

Kickboksen draagt bij aan een gezond, atletisch lichaam met een ideaal gewicht! Na een zware kickbokstraining zit je nog 12 tot 24 uur maximaal in je vetverbranding!

Buiten dat het goed is voor je:
Coördinatie
Lenigheid
Uithoudingsvermogen
Kracht
Snelheid
Draagt kickboksen ook zeker bij aan je zelfvertrouwen, reactievermogen, doorzettingsvermogen en natuurlijk leer je jezelf beter verdedigen.

Door te kickboksen, en dan met name deze les techniek en sparren, leer je jezelf beter kennen. We sluiten de les vaak af met sparren. Hoe reageer je op situaties? Je leert incasseren en daarna weer doorgaan. (Sparren is niet verplicht.) Naast je fysiek, kan je met deze training mentaal grote stappen maken.

Wil jij een gezond lichaam, een goede conditie en goed leren kickboksen in een gezellige groep?
Train dan met ons mee! We trainen in een ontspannen sfeer, maar wel fanatiek, van beginners tot gevorderden!

De les techniek en sparren op dinsdag duurt 1.5 uur. Deze les start om 19.00 uur, maar als je dit niet redt, dan kan je ook nog om 19.30 aansluiten! Er zijn dus 2 instapmomenten.

 

NIEUW!

Om de overstap naar de volwassen les makkelijker te maken, hebben we nu ook een training speciaal voor de jeugd van 12 t/m 18 jaar. Omringd door leeftijdsgenootjes trainen de kinderen met een vertrouwd gevoel samen.

Wanneer ga je over naar deze groep? Pas als je zoon of dochter hier zelf klaar voor is. Langer in de groep t/m 12 blijven is geen probleem en eerder overgaan, omdat dat fijner voelt, ook niet. We zijn hier heel flexibel in en vinden het ’t belangrijkst dat jouw zoon of dochter zich fijn voelt in de groep.

Waar wacht je nog op? Neem meteen contact op voor een gratis proefles! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

 

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? HIER vind je onze webshop! Alles kun je ter plekke voor de training aanschaffen.

 

TIP! Kickboksclinics zijn ook een unieke bezigheid voor bijvoorbeeld een familie-uitje, kinderfeestje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook voor teambuilding is dit een uitstekende keuze.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact