Kickboksen outdoor

Kickboksen in de buitenlucht!

Kickboksen outdoor

In coronatijd werden wij uitgedaagd om buiten een manier te vinden om toch lekker door te trainen. Deze training is zo succesvol geworden, dat we deze les doorzetten! Hoe ziet deze les eruit? Je begint met een gezamenlijke warming up. Daarna gaan onder andere aan de slag met trapkussens, maken combinaties op de bokszakken of bij elkaar op de handschoenen. We trainen de buikspieren, werken met gewichtjes of doen een circuittraining. Heel divers dus! In deze training werk je aan je algehele fitheid, kracht én conditie.

Omdat de groepjes mooi klein zijn, krijg je veel persoonlijke aandacht en de lessen zijn geschikt voor alle niveaus. In deze les bepaal je jouw eigen tempo en hoe zwaar je het maakt. Natuurlijk daagt onze trainer jou wel uit om tot het uiterste te gaan! Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een gratis proefles! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

 

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om er als een echte kickbokser bij te lopen! Ook kan je alles  ter plekke voor de training aanschaffen.

TIP!  Je kunt bij ons ook terecht voor bootcamp clinics als bedrijfsuitje, vriendenactiviteit of in andere groepen! Een workshop bootcamp is een unieke bezigheid voor bijvoorbeeld een familie-uitje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook voor teambuilding is dit een uitstekende keuze.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact