Contact

Heb je vragen of opmerkingen dan horen wij die heel graag! Vul onderstaand formulier in of neem contact op via de contactgegevens hiernaast.

Wil je je direct inschrijven voor een rittenkaart of abonnement? Dat kan hier.

Hopelijk tot snel bij een van onze trainingen!

BOEK HIER JE PROEFLES

Contactgegevens

KVG kickboksen en weerbaarheid

Eekbrouwersweg 2G, Den Bosch

Postadres

Nederhof 30
5258 CC Berlicum
0655123702
info@kickboksendenbosch.nl
IBAN: NL27 TRIO 0788 8985 15
KvK: 76862909

Contact KVG Kickboksen en Weerbaarheid

Welkom op de contactpagina van KVG Kickboksen en Weerbaarheid. Wij zijn een kickboksschool in Den Bosch waar je terecht kunt voor hoogwaardige kickbokslessen en weerbaarheidstrainingen. Ben je geïnteresseerd in onze trainingen of heb je vragen? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om contact met ons op te nemen.

Adres en bereikbaarheid
Onze kickboksschool is gevestigd op een centrale locatie in Den Bosch, waardoor we goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het adres van onze school is:

KVG Kickboksen en Weerbaarheid
Eekbrouwersweg 2G
5233 VG ‘s-Hertogenbosch

Als je met de auto komt, kun je gebruikmaken van de parkeergelegenheid in de buurt van onze school. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze gym bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de bushalte Slagen Zuid.

Contact KVG

Heb je vragen over onze trainingen, wil je meer informatie over onze tarieven of wil je je inschrijven voor een proefles? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0655123702
E-mail: info@kickboksendenbosch.nl

Wij beantwoorden met plezier al je vragen!

Openingstijden KVG

Onze kickboksschool is geopend op verschillende dagen en tijden, zodat je altijd wel een moment kunt vinden om bij ons te trainen. Hier vind je ons lesrooster. Wil je meer weten over de trainingen die wij aanbieden, bekijk dan hier ons lesaanbod.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze openingstijden of als je een afspraak wilt maken buiten onze reguliere openingstijden.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij KVG Kickboksen en Weerbaarheid!

Volg jij ons al op social media?

 

CONTACT KVG FACEBOOK

CONTACT KVG TIKTOK

CONTACT KVG INSTAGRAM

CONTACT KVG LINKEDIN

CONTACT KVG YOUTUBE