Kickboksen voor kinderen en jeugd

Sta sterk in je schoenen

Kickboksen voor kinderen is een geweldige manier om fit te blijven, discipline te leren en zelfvertrouwen op te bouwen. Bij KVG bieden we speciale kickbokslessen voor kinderen aan vanaf 4 jaar. Onze unieke familiaire sfeer, hoogwaardige lessen en ervaren trainers zorgen voor een veilige en plezierige omgeving waar kinderen van jong tot oud het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kickboksen voor kinderen vanaf 4 jaar: onze kabouters
Deze les voor de allerkleinsten is op woensdag om 17.00 uur en duurt 30 minuten. Ken jij nog een lief, klein kaboutertje in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar dat niet kan wachten om spelenderwijs te komen kickboksen? Meld hem of haar dan meteen aan voor een gratis proefles!

Kickboksen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar
Is je zoon of dochter 7 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag spelenderwijs bij ons te leren kickboksen (je leest het goed, 5 dagen in de week!) Bekijk het lesrooster voor alle tijden!

Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen. Doelstellingen met betrekking tot: weerbaarheid, in je kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. 

Kickboksen voor jeugd van 12 t/m 17 jaar
Als je 12 jaar bent, mag je in principe aan álle lessen deelnemen. Echter, om de overstap naar de volwassen les makkelijker te maken, hebben we op dinsdag en donderdag om 18.00 uur een training speciaal voor de leeftijd 12 t/m 17 jaar. Omringd door leeftijdsgenootjes trainen de kinderen met een vertrouwd gevoel samen.

Wanneer ga je over naar deze groep? Pas als je zoon of dochter hier zelf klaar voor is. Langer in de groep t/m 11 jaar blijven is geen probleem en eerder overgaan, omdat dat fijner voelt, ook niet. We zijn hier heel flexibel in en vinden het ’t belangrijkst dat jouw zoon of dochter zich fijn voelt in de groep.

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van onze lessen willen meegeven aan de jeugd. Want als je op jezelf vertrouwt, dan kun je de hele wereld aan! Stel het niet langer uit en schrijf je zoon of dochter meteen in voor een gratis proefles! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

kickboksen voor kinderen

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact
Kickboksen voor kinderen en jeugd

Wil je inschrijven?

GA ERVOOR!!

Yes, ik schrijf mijn kind in!

Kickboksen voor kinderen & weerbaarheid

De kickboksles voor kinderen is een gezellige, veilige les met diverse spelvormen en makkelijk aan te leren technieken. In onze kickbokslessen voor kinderen bieden wij tevens 6x keer per jaar een weerbaarheidstraining met thema aan. Deze training, “Het Kompas”, is door Koos ontwikkeld en geven we ook op andere locaties in cursusvorm. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod: “opkomen voor jezelf, hoe doe je dat?”, “Omgaan met pesten”, “in balans staan”, “grenzen aangeven”, “loskomen als iemand je vastpakt” en “jezelf laten horen”. Alles over de weerbaarheidstraining vind je hier.

Kijkweek
Omdat we merken dat de kinderen meer focus hebben op de training, mogen de ouders niet altijd blijven kijken. Omdat het natuurlijk leuk is de vooruitgang van jouw kind te zien, hebben we een kijkweek in het leven geroepen, deze is altijd de eerste week van de maand. Natuurlijk denken we altijd mee met kinderen die (zeker in het begin) wat moeite hebben om zonder ouder te trainen.

WIST JE DAT WIJ OOK MATERIAAL VERKOPEN? CHECK ONZE WEBSHOP!

Financiële hulp bij kickboksen voor kinderen

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Speciaal voor die kinderen werken wij samen met Stichting Leergeld en Jeugdsportfonds. Zij bieden onder andere hulp op het gebied van onderwijs, cultuur, welzijn, maar dus ook van sport!! Onze gezamenlijke missie is: “Alle kinderen mogen meedoen!”. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op www.leergeld.nl

Kinderfeestje
Heb je een kinderfeestje en zoek je een unieke, sportieve beleving? Dan ben je bij ons ook van harte welkom voor een clinic kickboksen/weerbaarheid! We maken op maat een training die bij jullie past. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.