Kickboksen voor kinderen en jeugd

Sta sterk in je schoenen

TIP!

Om ieder kind de kans te geven om te sporten, ook als het financieel wat lastiger is, werken wij samen met Stichting Leergeld en het Jeugdsportfonds. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op: https://www.leergeld.nl/

 

kickboksen voor kabouters

Deze les voor de allerkleinsten is op woensdag om 17.00 uur en duurt 30 minuten.
Ken jij nog een lief, klein kaboutertje in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar dat niet kan wachten om spelenderwijs te komen kickboksen? Meld hem of haar dan meteen aan voor een gratis proefles!

 

kickboksen van 7 t/m 11 jaar 

Is je zoon of dochter 7 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag spelenderwijs bij ons te leren kickboksen (je leest het goed, 5 dagen in de week!)

Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen. Doelstellingen met betrekking tot: weerbaarheid, in je kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. 

Wij bieden een gezellige, veilige les met veel spelvormen en makkelijk aan te leren technieken. 

Ook onderscheiden wij ons door in deze lessen 6 keer per jaar een weerbaarheidstraining met thema aan te bieden. Deze training, “Het Kompas”, is door Koos ontwikkeld en geven we ook op andere locaties in cursusvorm. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod: opkomen voor jezelf, hoe doe je dat? Omgaan met pesten, in balans staan, grenzen aangeven, loskomen als iemand je vastpakt en jezelf laten horen. 

Omdat we merken dat de kinderen meer focus hebben op de training, mogen de ouders niet altijd blijven kijken. Omdat het natuurlijk leuk is de vooruitgang van jouw kind te zien, hebben we een kijkweek in het leven geroepen, deze is de eerste week van de maand.

Natuurlijk denken we altijd mee met kinderen die (zeker in het begin) wat moeite hebben om zonder ouder te trainen.

kickboksen van 12 t/m 18 jaar 

Om de overstap naar de volwassen les makkelijker te maken, hebben we een training van 12 t/m 18 jaar. Omringd door leeftijdsgenootjes trainen de kinderen met een vertrouwd gevoel samen.

Wanneer ga je over naar deze groep? Pas als je zoon of dochter hier zelf klaar voor is. Langer in de groep t/m 11 jaar blijven is geen probleem en eerder overgaan, omdat dat fijner voelt, ook niet. We zijn hier heel flexibel in en vinden het ’t belangrijkst dat jouw zoon of dochter zich fijn voelt in de groep.

 

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van onze lessen willen meegeven aan de jeugd. Want als je op jezelf vertrouwt, dan kun je de hele wereld aan! Stel het niet langer uit en schrijf je zoon of dochter meteen in voor een gratis proefles! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? HIER vind je onze webshop! Alles kun je ter plekke voor de training aanschaffen.

Heb je een kinderfeestje en zoek je een unieke, sportieve beleving? Dan ben je bij ons ook van harte welkom voor een clinic kickboksen/weerbaarheid! We maken op maat een training die bij jullie past. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact