Ladies only

Training voor alle stoere dames!

Nu voor alles dames, ladies only!

Elke woensdag trainen we samen met alleen dames vanaf 13 jaar in een gezellig groep. De les wordt altijd gegeven door een vrouwelijke trainer.

Vrouwen sporten over het algemeen met het doel om slanker of fitter te worden, lekker in je lichaam te zitten, af te vallen, of puur voor de gezelligheid. Al deze doelen kan je met onze ladies only les afvinken :).

De training start om 18.45 en duurt 1 uur. Voor de training en erna zit 15 minuten pauze. Dit hebben we expres gedaan, zodat we rustig naar de les toe kunnen leven en we nog tijd hebben om gezellig na te kletsen in onze eigen vertrouwde sfeer.

In deze training wisselen we af met diverse oefeningen op de handschoenen, trapkussens, op de bokszak en losse bootcampoefeningen. Een hele diverse training dus! En elke week maken we er weer een feestje van!

Onze ladies only les is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde.   Een proefles is gratis!  Wanneer kom jij meedoen?

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? HIER vind je onze webshop! Alles kun je ook ter plekke voor de training aanschaffen.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact