Kickboksbootcamp

Lekker bewegen!

Kickboksbootcamp

Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Bootcamp Trainingen komen van origine uit het leger, dat belooft dus een pittige workout te worden! Conditionele oefeningen wisselen we af met krachtoefeningen. Denk aan: push-ups en squats, cardio-oefeningen zoals sprinten en jumping jacks, en buikspieroefeningen in combinatie met loopvormen. Doordat je de meeste krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vastzit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee dagen we niet alleen je spieren maar ook je coördinatie uit! Omdat we tijdens onze bootcamptraining zowel oefeningen voor de conditie, als krachtoefeningen doen, werk je effectief aan je algehele fitheid! Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding. De training is super allround en de ideale workout. Om deze workout nog meer uniek te maken, schotelen we jou in deze training ook oefeningen voor waarbij je gebruikt maakt van bijvoorbeeld: battle ropes, slamballs, kettlebells en gewichten. Daarnaast combineren we deze training natuurlijk met combinaties op de bokszak en leren je de basis aan van het kickboksen. Zo stroom je makkelijk door naar onze bokszaktraining of kickboksen.

Waar wacht je nog op! Plan jouw eerste training meteen in! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

 

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om er als een echte kickbokser bij te lopen! Ook kan je alles  ter plekke voor de training aanschaffen.

TIP!  Je kunt bij ons ook terecht voor bootcamp clinics als bedrijfsuitje, vriendenactiviteit of in andere groepen! Een workshop bootcamp is een unieke bezigheid voor bijvoorbeeld een familie-uitje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook voor teambuilding is dit een uitstekende keuze.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact