Kickboksen voor Kinderen (4 t/m 12)

Sta sterk in je schoenen

kickboksen voor kabouters

Deze les voor de allerkleinsten is op woensdag om 16.30 uur en duurt 30 minuten.
Ken jij nog en lief, klein kaboutertjes in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar die niet kan wachten om spelenderwijs te komen kickboksen? Meld ze dan meteen aan voor een gratis proefles!

 

kickboksen van 7 t/m 12 jaar 

Is je zoon of dochter 7 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag spelenderwijs bij ons te leren kickboksen (je leest het goed, 6 dagen in de week!)

Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen. Doelstellingen met betrekking tot: weerbaarheid, in je kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. 

Wij bieden een gezellige, veilige les met veel spelvormen en makkelijk aan te leren technieken. 

Ook onderscheiden wij ons door in deze lessen 6 keer per jaar een weerbaarheidstraining met thema aan te bieden. Deze training, “Het Kompas”, is door Koos ontwikkeld en geven we ook op andere locaties in cursusvorm. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod: opkomen voor jezelf, hoe doe je dat? Omgaan met pesten, in balans staan, grenzen aangeven, loskomen als iemand je vastpakt en jezelf laten horen. 

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van onze lessen willen meegeven aan de jeugd. Want als je op jezelf vertrouwt, dan kun je de hele wereld aan! Stel het niet langer uit en schrijf je zoon of dochter meteen in voor een gratis proefles!

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? HIER vind je onze folder! Alles kun je ter plekke voor de training aanschaffen.

Heb je een kinderfeestje en zoek je een unieke, sportieve beleving? Dan ben je bij ons ook van harte welkom voor een clinic kickboksen/weerbaarheid! We maken op maat een training die bij jullie past. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact