Bokszaktraining

Verstand op 0 en gaan!

Je kan bij KVG ook meedoen met bokszaktraining!

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinaties te maken. We lopen altijd met voldoende (assistent) trainers rond om je te motiveren en te helpen met de technieken.  

Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je overal! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan? Dan zit je daarna nog 24 tot 48 uur hoog in je vetverbranding!

Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige workout! Een proefles is gratis! Materiaal kan je bij deze proefles natuurlijk van ons lenen.

 

Wist je dat wij ook materiaal verkopen? HIER vind je onze webshop! Alles kun je ook ter plekke voor de training aanschaffen.

 

TIP! Een workshop bokszaktraining is ook een unieke bezigheid voor bijvoorbeeld een familie-uitje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook voor teambuilding is dit een uitstekende keuze.

Proefles volgen?

Neem contact op

Contact