Steun KVG en doe mee aan De Grote Clubactie!

De Grote Clubactie gaat 23 september van start

Wat is De Grote Clubactie?
De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat zij geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Met een loterij met een prachtig prijzenpakket helpt de Grote Clubactie  verenigingen in sport, hobby en cultuur hun ledenparticipatie en hun financiële positie versterken.

Hoe werkt het?
De Grote Clubactie start op 23 september en je gaat in 8 weken tijd zoveel mogelijk loten verkopen. Dit doe je heel makkelijk online, gewoon vanuit je luie stoel! (Voor de jeugd t/m 12 jaar hebben we de traditionele boekjes voor langs de deur) Verkoop zoveel mogelijk loten in 8 weken! Jij maakt kans op prachtige prijzen en wij krijgen een bijdrage voor de aankleding van onze prachtige zaal en uitbreiding van ons lesmateriaal. WIN WIN situatie. 

1️⃣ Op 23 september krijg je een mail

2️⃣ In de mail staat een link naar je persoonlijke verkooppagina
3️⃣ Volg de instructies en start de verkoop!!
4️⃣ Voor de jeugd t/m 12 jaar liggen er boekjes klaar
Wil je een lot kopen, maar ben je geen lid bij ons? Dat kan natuurlijk en doe je via deze link
Zakenrelaties?
Verkoop een SUPERLOT

Een superlot is ideaal om te verkopen aan ondernemers of bedrijven. Een superlot heeft een waarde van 150,- euro en hiermee verkoop je 50 loten in één keer! Heb jij een familielid of collega die ondernemer is? Verkoop aan deze persoon een superlot en maak nog meer kans op prachtige prijzen!

Hiervoor kan je deze link delen:

Koop nu een Superlot!

Grote Clubactie 2023